Inbjudningsbrev - Ryssland

Alla resenärer som ska resa till Ryssland måste ha ett visum och en officiell inbjudan (LOI, Letter Of Invitation) eller en så kallad turistvoucher som godkänts av det ryska utrikesdepartementen, dess regionala representanter eller ett lämpligt kontor för det ryska Migrationsverket.  De ryska inresekraven anger att en officiell inbjudan måste utfärdas för att man ska kunna få ett ryskt affärsvisum. En turistvoucher och turistbekräftelse måste skickas in för att kunna ordna ett ryskt turistvisum.

Om du planerar att resa till Ryssland i affärer eller för att turista kan Visumservice ordna en officell rysk inbjudan för er resa. Du kan antingen välja att göra en fristående beställning för den officiella inbjudan eller lägga en beställning för ett affärs- eller turistvisum. Vi ger dig sedan möjlighet att lägga till en inbjudan i samma beställning vid ett senare tillfälle.

Om du vill ordna en inbjudan för att göra affärer i Ryssland eller en turistvoucher måste du tillhandahålla följande:

  1. Pass.  Lämna in en tydlig färgkopia av informationssidan i ert pass.
  2. Ansökningsformulär för inbjudan eller turistvoucherFyll i och underteckna beställningsformuläret för inbjudan för att göra affärer i Ryssland eller beställningsformuläret för rysk turistvoucher och ta sedan en kopia av formuläret för egen räkning.
  3. Skicka sedan in formulären till Visumservice.  Skicka in en färgkopia av ditt pass ID-sida och ansökningsformuläret till Visumservice.  Vi börjar handlägga din beställning så fort vi tar emot den och håller dig underrättad om hur processen fortskrider.

Guided-Entry Service

För att resa internationellt behöver du korrekt information, mycket planering och pålitligt expertis. Guided-entry är den mest avgörande tjänsten när det handlar om att navigera i denna komplexa eran. Vi erbjuder en konsultation med våra experter, en genomgång av er resplan, skräddarsydda uppdateringar och mycket mer. Upplev tryggheten med guided-entry

Mer info

Snabbkoll visum

Innehavare av svenska pass: Kontrollera om du behöver ett visum för ditt resmål.

Visa alla länder

Nyheter och uppdateringar