Tips inför resan

Att ordna ett visum är det första steget för att se till att din resa blir lyckad. För att hjälpa dig att få en positiv reseupplevelse har Visumservice tagit fram följande resurser för att du snabbt och enkelt ska kunna planera resten av resan.

Uppdaterad reseinformation och aviseringar

  1. Vaccinationer.   Många länder kräver att resenärerna visar upp ett intyg på vaccinering (internationellt vaccinationskort, ”gula boken”) mot ett antal sjukdomar när de reser in i eller ut ur landet. Om du vill veta om du behöver vaccinera dig eller inte innan din resa kontaktar du din läkare och/eller läser under Vaccinationer.

  2. Resevarningar.  Kontakta Utrikes- och Samväldesministeriet för att få den senaste informationen om resevarningar, officiella kungörelser och konsulära informationsblad för alla världens länder.
  3. Valutaväxling.  Titta hur valutorna står och räkna på växlingskurser med hjälp av livekurser direkt medan de handlas. Verktyget Universal valutakonverterare® har med de 85 största valutorna och de 10 populäraste listas först.

  4. Väder.  Kontrollera de nationella, regionala eller globala väderprognoserna medan du förbereder din resa.

Guided-Entry Service

För att resa internationellt behöver du korrekt information, mycket planering och pålitligt expertis. Guided-entry är den mest avgörande tjänsten när det handlar om att navigera i denna komplexa eran. Vi erbjuder en konsultation med våra experter, en genomgång av er resplan, skräddarsydda uppdateringar och mycket mer. Upplev tryggheten med guided-entry

Mer info

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info

Nyheter och uppdateringar