Om oss

Med över 50 års erfarenhet är CIBT och dess dotterbolag Visumservice den globalt ledande serviceaktören för hantering av visumansökningar och pass.

Under förra året hjälpte vi nästan en miljon människor att ordna de dokument som krävs för internationentellt resande.  Att använda CIBT och dess dotterbolag VisumService är det snabba och smidiga sättet att ansöka om visum och andra resedokument inför en resa var som helst i världen, inklusive de mest populära resmålen som Kina, Indien, Ryssland, Australien och Saudiarabien.

Bland våra kunder finns enskilda resenärer och affärsresenärer ifrån några av världens största bolag, kryssningsrederier och resebyråer.  Vi är stolta över att mer än två tredjedelar av FORTUNE 500-företagen och världens största reseföretag och kryssningsrederier är våra kunder.

Visumservice-lösningen

  1. Bland de absolut snabbaste.  Visumservice kan behandla visumansökningar snabbt, ofta så snabbt som på en dag.
  2. Brett tjänsteutbud. Visumservice kan hjälpa dig att ansöka om visum till över 200 länder och utöver det även ansöka om elektroniska visum, som ett australiensiskt ETA-visum eller ett ESTA-tillstånd för USA åt dig.  Visumservice kan hjälpa dig att framställa såväl resedokument , som en officiell inbjudan (inbjudningsbrev) samt handels- och juridiska dokument för legalisering eller översättning.
  3. Äganderättsskyddad databas. Visumservice klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller de specifika kraven för resenärer av samtliga nationaliteter inför resa i hela världen, oavsett land.  Visumservice ger dig ett skräddarsytt Visumservice-ansökningspaket som innehåller noggranna anvisningar som är enkla att följa, specifiserar de krav som finns på ansökningshandlingarna samt alla ansökningsformulär som krävs för att ansöka om ditt visum.
  4. Specialister på visum och pass. Visumservice har bland sina anställda över 1500 specialister på visum och pass. Dessa personer granskar din ansökan individuellt innan den lämnas in till en ambassad eller Svensk id- och passmyndighet.  Visumservice Visumservice har specialister som är kunniga och är medvetna om att du som kund sätter din tilltro till dem. De strävar därför alltid efter att ge dig en så personlig, korrekt och säker hantering som möjligt.
  5. Säker hantering.  Visumservice åtar sig att skydda din personliga integritet. Vi är medvetna om att de dokument som krävs för att ansöka om ett visum eller resedokument ofta är värdehandlingar. Därför har vi som högsta prioritet att se till att din persondata och dina dokument hanteras säkert.  Visumservice lämnar inte ut personuppgifter eller privata dokument till tredje part.
  6. Spårning av beställningen i realtid. När vi på Visumservice tar emot din ansökan skickar vi dig ett e-postmeddelande för att bekräfta att vi fått dokumenten som krävs och att det lämnas in till aktuell ambassad.  Med vårt spårningsverktyg kan du spåra din ansökan i realtid via vår webbsida.

Premium Priority

För upptagen för att hinna med dina visumansökningar?  En Premium Priority-handläggare från Visumservice Visumservice tar hand om hela processen från början till slut och tillhandahåller den expertis som krävs för att garantera att din ansökan godkänns så snabbt som möjligt. Upplev den bekvämlighet och trygghet som du får med Premium Priority, vår högsta nivå av extra personlig och skräddarsydd service.

Mer info

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info

Vårt åtagande

Läs mer om vårt åtagande att vara det snabbaste och enklaste sättet att ordna de resedokument du behöver.  

Mer info