Kryssningsrederier

Visumservice tillhandahåller kryssningsrederier med en effektiv och automatiserad procedur för att minska den förvirring som ofta är kopplad till handläggningen av visum åt deras gäster. Visumservice förbetalda tourpaket är en snabb, enkel och säker metod för att handlägga visum för att stort antal personer på samma gång.

Allt eftersom kryssningssektorn eftersträvar att utöka sitt utbud av exotiska reseerbjudanden, blir det allt viktigare att samtliga deltagande gäster uppfyller inresekraven för varje anlöpningshamn. Visumservice förbetalda tourpaket ger kryssningsdeltagarna alla dokument de behöver för att uppfylla inresekraven för varje kryssningsresmål.

Visumservice unika tjänster för kryssningsrederier omfattar:

 1. Visumservice förbetalda tourpaket. Visumservice tillhandahåller kryssningsrederierna med ett skräddarsytt och förbetalt tourpaket från Visumservice som ger kryssningsdeltagarna alla dokument de behöver för att uppfylla inresekraven för varje kryssningsresmål.

  Resenärerna känner oftast inte till vilka krav som gäller för att ordna ett visum, eller hur handläggningen går till, när de förbereder en utlandsresa. Resenärerna kan lätt följa de enkla anvisningarna i det förbetalda tourpaket från Visumservice för att ordna ett visum, även de som inte gått igenom denna process tidigare. Paketet har ett format som är enkelt att läsa och utgör en effektiv metod för att leverera visumkraven till kryssningsgästerna. Det förbetalda tourpaketet från Visumservice innehåller alla ansökningsformulär, information gällande krav samt handläggningstider för visum. I paketet finns även praktisk information om varje anlöpningshamn.

  Det förbetalda tourpaketet från Visumservice kan skräddarsys för att omfatta flera länder om resplanen inkluderar detta. Visumservice kan även specialanpassa paketet med kryssningsrederiets logotyp för att på så sätt ge er en extra möjlighet till branding och att visa upp varumärket.

  Visumservice ger rabatterade priser till kryssningsrederier som använder det förbetalda tourpaketet från Visumservice och kan även ge provisioner om ni så önskar. Kryssningsrederiet kan sälja denna tjänst till resenärerna på sitt försäljningsställe för att maximera provisionerna och se till att alla resenärer ordnar visum i god tid innan avresan.

 1. Öppet utanför kontorstid. Visumservice är det enda företaget i Sverige som håller öppet för att ta emot och handlägga beställningar utanför normal kontorstid. För att anpassa oss efter våra kunders resebehov har Visumservice en jouransvarig expert på plats efter kontorstid för att hjälpa våra kunder med visum för sista-minuten-resor eller akuta resor. Om du bokar tid kan beställningar levereras till vårt kontor före eller efter normal kontorstid. Vår tjänst med öppettider utanför normal kontorstid ser till att kundernas visumansökningar kan börja behandlas redan på kvällen och vara redo för inlämning i början av nästa arbetsdag.
 2. Mottagande på flygplatser. Visumservice hjälper våra kunder att uppfylla de allra tajtaste tidsgränserna vad gäller resor med våra tjänster ”Mottagande och leverans på flygplatser”. Vi ordnar så att en budfirma hämtar upp pass på flygplatsen från ankommande resenärer som skyndsamt behöver resedokument. Vi kan även samordna leveransen av pass till avresande resenärer som har ansökt om brådskande visum i sista minuten.
 3. Äganderättsskyddad databas. Visumservice klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller specifika krav för nästan alla resmål i världen. Visumservice ger alla resenärer ett skräddarsytt Visumservice-informationspaket som innehåller enkla och fullständiga anvisningar för just deras visumbehov.
 4. Ansök om och få ditt visum samma dag. Visumservice kan handlägga visum och pass på så kort tid som en dag. Ansökningar som tas emot på vårt kontor innan klockan 08.00 skickas in till ambassaden eller konsulatet i fråga under samma dag som vi tar emot ansökningarna. Nu behöver du inte skjuta upp arbetsuppgifter eller råka ut för förseningar, oavsett vilken deadline du har.
 5. Ambassadernas öppettider och uppdateringar. Visumservice skickar ut en veckovis avisering som ger kunderna viktig information gällande konsulära ärenden, som ändrade öppettider och eventuella problem.

Kontakta oss

Vill du få ett konfidentiellt kostnadsförslag från Visumservice för din affärsverksamhet?

Visumservice finns på plats för att prata med dig om dina behov.  De kan nås via telefon +46 8 662 73 20

Serviceåtagande

Visumservice globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. Visumservice arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info