Gruppresor

Visumservice tillhandahåller gruppresenärer med en effektiv och automatiserad procedur för att minska den förvirring som ofta är kopplad till visumansökningar.  Visumservice skapar ett personligt paket för visumansökning till kunder som ska åka på gruppresa.  Med Visumservice informationspaket får resenärerna tillgång till de inresekrav och ansökningsformulär som behövs för varje land som de planerar att besöka under sin gruppsemester.

Visumservice unika tjänster för gruppresor omfattar:

 1. Visumservice-ansökningspaket. Visumservice skapar och skickar ut skräddarsydda Visumservice-ansökningspaket till resegruppen. Dessa paket innehåller alla inresekrav som krävs för de länder som gruppen planerar att besöka.

   Resenärerna känner oftast inte till vilka krav som gäller för att ordna ett visum, eller hur handläggningen går till när de förbereder en utlandsresa. Resenärerna kan lätt följa de enkla anvisningarna i Visumservice ansökningspaket för att ordna ett visum, även de som inte gått igenom denna process tidigare. Paketet har ett format som är enkelt att läsa och utgör en effektiv metod för att leverera visumkraven till resegrupper. Visumservice ansökningspaket innehåller alla ansökningsformulär, information gällande krav samt handläggningstider för visum. I paketet finns även praktisk information om resegruppens resmål.

  Visumservice ansökningspaket kan skräddarsys för att omfatta flera länder om resegruppen har för avsikt att besöka resmål i flera länder.  Visumservice kan även specialanpassa paketen med er logotyp för gruppresor för att på så sätt ge er en extra möjlighet till branding och att visa upp varumärket.

   Visumservice ger rabatterade priser till resegrupper som använder Visumservice ansökningspaket och kan även ge provisioner om resegruppen så önskar.   Andra betalningsalternativ inkluderar att lägga in kostnaden för visumet i den totala resekostnaden samt att tillhandahålla visumservicen som en del av ett paket för en viss resegrupp, eller att skilja på paket och visum och låta resenärerna betala visumkostnaden direkt till oss. Organisatören av gruppresan kan sälja denna tjänst till resenärerna på sitt försäljningsställe för att maximera provisionerna och se till att alla resenärer ordnar visum till de resmål som ska besökas.

 1. Öppet utanför kontorstid.  Visumservice är det enda företaget i Sverige som håller öppet för att ta emot och handlägga beställningar utanför normal kontorstid.  För att anpassa oss efter våra kunders resebehov har Visumservice en jouransvarig expert på plats efter kontorstid för att hjälpa våra kunder med visum för sista-minuten-resor eller akuta resor.  Om du bokar tid kan beställningar levereras till vårt kontor före eller efter normal kontorstid.  Vår tjänst med öppettider utanför normal kontorstid ser till att kundernas visumansökningar kan börja behandlas redan på kvällen och vara redo för inlämning i början av nästa arbetsdag.
 2. Mottagande och leverans på flygplatser. Visumservice hjälper våra kunder att uppfylla de allra tajtaste tidsgränserna vad gäller resor med vår tjänst mottagande och leverans direkt på flygplatserna.  Vi ordnar så att en budfirma hämtar upp pass på flygplatsen från ankommande resenärer som skyndsamt behöver resedokument.    
 3. Äganderättsskyddad databas.  Visumservice klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller specifika krav för nästan alla resmål i världen.  Visumservice ger alla resenärer ett skräddarsytt Visumservice-ansökningspaket som innehåller enkla och fullständiga anvisningar för just deras visumbehov.
 4. Ansök om och få ditt visum samma dag. Har det dykt upp en sista-minuten-resa och du behöver ett visum omgående? Visumservice gör dina sista-minuten-resor möjliga tack vare vår tjänst med leverans av visum under samma dag. Visumservice kan ta emot din ansökan, behandla den och sedan leverera visumet till dig under en och samma arbetsdag. De flesta visumansökningar tar flera dagar att behandla men vissa länder kan utfärda visum så snabbt som inom 24 timmar. Nu behöver du inte skjuta upp arbetsuppgifter eller råka ut för förseningar, oavsett vilken deadline du har.
 5. Ambassadernas öppettider och uppdateringar. Visumservice skickar ut en avisering veckovis som ger kunderna viktig information gällande konsulära ärenden, som ändrade öppettider och eventuella problem.

Kontakta oss

Vill du få ett konfidentiellt kostnadsförslag från Visumservice för din affärsverksamhet?

Visumservice finns på plats för att prata med dig om dina behov.  De kan nås via telefon +46 8 662 73 20

Serviceåtagande

Visumservice globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. Visumservice arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info