Australiensiskt ETA-visum

Ett ETA-visum är ett elektroniskt tillstånd från de statliga myndigheterna för inresa till Australien. För att kunna ansöka om detta måste du vara under 75 år och vara innehavare av ett pass från ett behörigt land. Visa alla länder

ORDNA ETT ETA-VISUM

Varken Visumservice eller denna webbplats har något samröre med statliga myndigheter. Vi hanterar hela ansökningsprocessen för din räkning och hjälper dig att ta dig igenom den snårskog av krav som gäller för visumprocedurer. Avgifterna varierar beroende på resmålet och hur komplicerad din ansökan är. Visumservice serviceavgifter debiteras separat och måste skiljas från de statliga/konsulära avgifter som tas ut av ambassaden i fråga.

Du kan ansöka om ett australiensiskt ETA-visum för vanlig turism eller för affärsverksamhet

Den elektroniska fullmakten (ETA, underklass 601) är avsedd för personer som har för avsikt att resa till Australien för temporära vistelser, antingen som vanlig turist eller i affärsändamål.

Turist-ETA – Typen ETA-visum för turister gäller endast för personer som reser som vanliga turister. Med turism avses semestrar, nöjesresor samt att besöka familj och/eller vänner. Det är giltigt i ett år och för flera resor med en längd på upp till tre månader.

Affärs-ETA – Ett affärs-ETA gäller endast för affärsändamål. Med affärsändamål avses bland annat konferensdeltagande, förhandlingar eller ett besök för att utforska affärsmöjligheter. Det är giltigt i ett år och för flera resor med en längd på upp till tre månader.

Om du har för avsikt att utföra kortvarigt, ej fortgående och mycket specialiserat arbete i Australien ska du ansöka om det nya visumet för arbetstillstånd för kortvariga aktiviteter, underklass 400. Visumservice kan hjälpa dig med denna ansökan. Ansök nu

Det snabbaste och enklaste sättet att ordna ett ETA-visum

 1. Direktgodkännande. Ansök på internet och få ditt ETA-visum på bara ett par sekunder.
 2. Tillgänglig dygnet runt, året om. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om.
 3. Giltigt i minst ett år. Med ett ETA-visum kan du resa till Australien hur många gånger du vill inom 12 månader efter utfärdandedatumet.

ORDNA ETT ETA-VISUM

 1. Kommer du inte från ett behörigt land?

  Du kan ansöka om ett vanligt visum om du inte kommer från ett behörigt land.
  Ansök nu

Varför använda ETA-tjänsten från Visumservice?

 • Direktgodkännande. Ansök på internet och få ditt ETA-visum på bara ett par sekunder.
 • Ständigt tillgänglig. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om.
 • Giltigt i ett år. Med ett ETA-visum kan du resa till Australien hur många gånger du vill inom 12 månader efter utfärdandedatumet.
 • Slipp stå i långa köer. Ansök om ETA-visum på internet och slipp besöka myndighetskontor.

Välj Visumservice

Snabbt.  Visumservice är det snabbaste sättet att ordna ett visum.

Enkelt.  Visumservice kan hjälpa dig.  Våra experter kan nås via telefon eller e-post.

Säkert. Visumservice använder högsta branschstandard vad gäller datasäkerhet.