Du kan ansöka om ett australiensiskt ETA-visum för vanlig turism eller för affärsverksamhet

Den elektroniska fullmakten (ETA, underklass 601) är avsedd för personer som har för avsikt att resa till Australien för temporära vistelser, antingen som vanlig turist eller i affärsändamål.

Turist-ETA – Typen ETA-visum för turister gäller endast för personer som reser som vanliga turister. Med turism avses semestrar, nöjesresor samt att besöka familj och/eller vänner. Det är giltigt i ett år och för flera resor med en längd på upp till tre månader.

Affärs-ETA – Typen ETA-visum för affärer gäller endast för personer som reser i affärsändamål. Med affärsändamål avses bland annat konferensdeltagande, förhandlingar eller ett besök för att utforska affärsmöjligheter. Det är giltigt i ett år och för flera resor med en längd på upp till tre månader.

Om du har för avsikt att utföra kortvarigt, ej fortgående och mycket specialiserat arbete i Australien ska du ansöka om det nya visumet för arbetstillstånd för kortvariga aktiviteter, underklass 400. Visumservice kan hjälpa dig med denna ansökan. Ansök nu 

Det snabbaste och enklaste sättet att ordna ett ETA-visum

  1. Direktgodkännande. Ansök på internet och få ditt ETA-visum på bara ett par sekunder.
  2. Tillgänglig dygnet runt, året om. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om.
  3. Giltigt i ett år. Med ett ETA-visum kan du resa till Australien hur många gånger du vill inom 12 månader efter utfärdandedatumet.
  4. Nu behöver du inte köa. Ansök om ETA-visum på internet och slipp besöka myndighetskontor.