Brexit-konsultation för resor efter Brexit

Visumservice konsultation för resor efter Brexit är en enastående lösning som hjälper resenärer som försöker navigera genom komplexiteten i affärsresor efter Brexit. Konsulatationen för resor efter Brexit är en enkel, heltäckande och prisvärd lösning för organisationer som påverkas av Brexit, för att kunna försäkra sig om att ni uppfyller kraven för resa mellan Storbritannien och Europa.

För att komma igång, fyll i formuläret nedan. Vi kommer att ställa viktiga frågor angående era planerade aktiviteter medan du är på din destination och återkommer med ett resultat omedelbart: vi ger er antingen en bekräftelse på att du kvalificerar som affärsbesökare och kan resa utan visum, alternativt att vi bokar in en tid för en snabb konsultation tillsammans med en av våra Brexit-rådgivare för att diskutera dina resplaner.

Post Brexit Travel Assessment är lätt att använda och bör inte ta mer än 3 till 5 minuter från start till slut. Kostnaden för varje bedömning är kr. kr.250,00 plus moms som sedan krediteras, om någon form av dokument krävs.

Information om resenären

Information om resan

Betalningsmetod

Faktureringsadress
Användarvillkor