Ladda upp formulär och dokument

Visumservice är branschledande inom skydd av känsliga uppgifter i samband med hanteringen av resedokument.

Det är enkelt att ladda upp det material som du vill skicka till oss på ett säkert sätt. Ange de obligatoriska uppgifterna nedan (markerade med en asterisk) och välj sedan ut vilka filer du vill ladda upp. Efter att du har valt alla filer klickar du på ”Skicka och ladda upp” för att skicka dem till oss. Ni  kan max ladda upp 8 filer. PDF:er får inte vara större än 5MB per fil och JPG:s får inte vara större än 15MB per fil. Totalstorleken på filerna får inte överstiga 50MB.

Våra experter granskar dina uppgifter och kontrollerar om något är fel eller saknas. Om du beställer tjänsten ”Förhandsgranskning av visum” från Visumservice granskas dokumenten inom tre timmar efter mottagandet och beställningens kontaktperson får ett svar på de e-postförfrågningar som tagits emot innan klockan 16.00 från måndag till fredag. Förfrågningar som kommer in efter klockan 16.00 besvaras innan klockan 11.00 nästföljande arbetsdag. 

I vissa fall skickar vi tillbaka dokumenten till dig i en krypterad fil. Du måste ha ett ”Lösenord för att öppna dokument” för att kunna öppna dokument.

Skriv ner ditt PASSNUMMER eftersom vi kommer att använda detta som  ”Lösenord för att öppna dokument”. Du måste ange ditt lösenord för att avkryptera filerna.

Om du stöter på problem kan du kontakta oss via telefon på +46 8 662 73 20 eller via e-post på [email protected]


Filerna har lagts till