1. Tidseffektivt.  Visumservice säkerställer en snabb process för Swaziland (Eswatini) och hjälper dig säkerställa ett visum till Swaziland (Eswatini) tidseffektivt.
  2. Smidigt.  Visumservice är det smidigaste sättet att söka om visum på och kan gå så snabbt som på en dag. Vi behandlar dagligen visum till Swaziland (Eswatini) via Swaziland (Eswatini) ambassad för Swaziland (Eswatini) passinnehavare.

FAQS för visum till Swaziland (Eswatini)

När bör jag ansöka om mitt Swaziland (Eswatini) visum?
Det lämpligaste är att ansöka om ditt visum till Swaziland (Eswatini) 1-2 månader före ditt resedatum. Om du har kort om tid, kan vi behandla din ansökan snabbt och smidigt med expresshantering på ambassaden.

Behöver jag skicka in mitt pass I original för ett visum tillSwaziland (Eswatini) ? Är det säkert att skicka in sitt pass?
Ja, du behöver skicka in ditt pass i original. Kopia räcker inte. Visum för Swaziland (Eswatini) stämplas in i ditt pass på en av passidorna. Visumet kan därför inte utfärdas utan ditt pass i original. Skicka därför ditt pass till oss med säker och spårbar budleverans eller post då det är en värdehandling.