Metoder för leverans av tjänster

Öppet utanför normal kontorstid

Visumservice är det enda företaget i Sveriges som håller öppet för att ta emot och handlägga beställningar utanför normal kontorstid.  För att anpassa oss efter våra kunders resebehov har Visumservice en jouransvarig expert på plats efter kontorstid för att hjälpa våra kunder med visum och pass för sista-minuten-resor eller akuta resor.  Om du bokar tid kan beställningar levereras till vårt kontor före eller efter normal kontorstid.  Visumservice tjänst med öppettider utanför normal kontorstid ser till att kundernas visumansökningar kan börja behandlas redan på kvällen och vara redo för inlämning i början av nästa arbetsdag.

Flygplatshämtning

Visumservice hjälper kunder med tighta tidsscheman inför sin resa med vår möjlighet att leverera till flygplatser. Vi ordnar leverans av pass till flygplatser till de kunder som har ansökt om expressvisum i sista minuten.

Ansök om och få ditt visum samma dag

Har det dykt upp en sista-minuten-resa och du behöver ett visum omgående?  Visumservice gör dina sista-minuten-resor möjliga tack vare vår tjänst med leverans av visum under samma dag.   Visumservice kan ta emot din ansökan, behandla den och sedan leverera visumet till dig under en och samma arbetsdag.  De flesta visumansökningar tar flera dagar att behandla men vissa länder kan utfärda visum så snabbt som inom 24 timmar. 

Visumservice tillhandahåller tjänsten ”Visum under samma dag” till resenärer som behöver ett sista-minuten-visum till följande länder:

Kamerun
Moçambique

Övriga metoder för leverans av tjänster

Kurir
Jetpak
Postnord - Rekommenderat brev
DHL Sverige, Europa och hela världen

Premiumservice

Låt vårt team av experter göra din visumansökan snabb och enkel. Med personliga konsultationer, påminnelser i god tid och steg-för-steg-hjälp kan du känna dig trygg med att våra visumexperter kommer att hjälpa dig att få din ansökan och dokumentation rätt från början.

Mer info

På väg till Australien?

Ansök online och ordna ett elektroniskt visum för resor till Australien på bara ett par sekunder.   

Med ett ETA-visum kan du resa till Australien hur många gånger du vill inom 12 månader efter utfärdandedatumet.

Mer info

Nyheter och uppdateringar