Guided-entry tjänsten ger er sinnesro i en komplex tid

Dagens internationella resor kräver mycket planering, korrekt information kring inresekrav och erfarenhet från de som arbetar i branchen. Visumservice är världsledande inom visumbranchen, med experter som kan hjälpa till att navigera resenärer genom de olika inresekraven som ständigt ändras. Många års erfarnehet lägger grunden för vår tjänst guided-entry, en tjänst som sammanför vår djupgående kunskap, våra högsta nivåer av profesionella tjänster, ett expansivt globalt fotavtryck och många år av nära relationer med ambassader och myndigheter världen över. Vår guided-entry tjänst är den väsentliga tjänsten som varje internationell resenär behöver i denna era, med de utmanande och osäkra kraven som är för internationella resor.

I vår tjänst guided-entry ingår

Konsultation med våra experter

En skräddarsydd konsultation med en av våra expert handläggare, som säkerhetsställer processen för er beställning

Informed Traveler

Tjänsten informed traveler erbjuder en översikt av de inresekrav som gäller för just er resplan, översikten inkluderar karantänskrav, regler för transit, eventuella tester som behövs samt vad du kan förvänta dig när du reser tillbaka till din hemort.

Steg för steg instruktioner

Steg för steg instruktioner genom hela visumprocessen, detta inkluderar assistans i att ta fram de myndighetsdokument som kan krävas för er resa

Prioriterad handläggning och inlämning

Din guided-entry handläggare kommer prioritera ert ärende och säkerställer att din ansökan blir prioriterad vid inlämning till myndigheter och ambassader.

Tjänsten guided-entry ger dig visumet du behöver så snabbt och smidigt som möjligt, vi ser till att du övervinner de hinder som du stöter på under processen. Tjänsten erbjuder rådgivnning, konsultation med våra expert handläggare, vår tjänst informed traveler, assistans med ifyllnad av formulär, regelbunda påminnelser samt snabba och enkla lösningar för att se till att ni får ert visum snabbt i denna komplexa tid. Ta kontroll över de nyaste reglerna och inresekraven, känn dig väl informerad under er resa med hjälp av guided-entry - tryggt, säkert och inom din tidsplan

Tjänst med digitalfoton

Visumservice digitala fototjänst är ett utmärkt sätt att leverera ett digitalfoto för din visumansökan. Du behöver bara ladda upp ett foto och sedan ser våra experter på fototjänsten till att ditt foto uppfyller alla riktlinjer och krav som ställs för ansökan innan de skriver ut det och skickar in det till ambassaden.

Mer info

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info