Få ett visum för São Tomé och Príncipe

Ytterligare information

  1. Tidseffektivt.  Visumservice säkerställer en snabb process för São Tomé och Príncipe och hjälper dig säkerställa ett visum till São Tomé och Príncipe tidseffektivt.
  2. Smidigt.  Visumservice är det smidigaste sättet att söka om visum på och kan gå så snabbt som på en dag. Vi behandlar dagligen visum till São Tomé och Príncipe via São Tomé och Príncipe ambassad för São Tomé och Príncipe passinnehavare.
  3. När bör jag ansöka om mitt São Tomé och Príncipe visum?

    Det lämpligaste är att ansöka om ditt visum till São Tomé och Príncipe 1-2 månader före ditt resedatum. Om du har kort om tid, kan vi behandla din ansökan snabbt och smidigt med expresshantering på ambassaden.
  4. Behöver jag skicka in mitt pass I original för ett visum tillSão Tomé och Príncipe? Är det säkert att skicka in sitt pass?

    Ja, du behöver skicka in ditt pass i original. Kopia räcker inte. Visum för São Tomé och Príncipe stämplas in i ditt pass på en av passidorna. Visumet kan därför inte utfärdas utan ditt pass i original. Skicka därför ditt pass till oss med säker och spårbar budleverans eller post då det är en värdehandling.