1. Tidseffektivt.  Visumservice säkerställer en snabb process för Ukraina och hjälper dig säkerställa ett visum till Ukraina tidseffektivt.
  2. Smidigt.  Visumservice är det smidigaste sättet att söka om visum på och kan gå så snabbt som på en dag. Vi behandlar dagligen visum till Ukraina via Ukraina ambassad för Ukraina passinnehavare.

FAQS för visum till Ukraina

När bör jag ansöka om mitt Ukraina visum?
Det lämpligaste är att ansöka om ditt visum till Ukraina 1-2 månader före ditt resedatum. Om du har kort om tid, kan vi behandla din ansökan snabbt och smidigt med expresshantering på ambassaden.

Behöver jag skicka in mitt pass I original för ett visum tillUkraina ? Är det säkert att skicka in sitt pass?
Ja, du behöver skicka in ditt pass i original. Kopia räcker inte. Visum för Ukraina stämplas in i ditt pass på en av passidorna. Visumet kan därför inte utfärdas utan ditt pass i original. Skicka därför ditt pass till oss med säker och spårbar budleverans eller post då det är en värdehandling.

Exempel på krav vid affärsresor för e Ukraina Visum för svenska medborgare

  1. Viseringsfritt

    Viseringsfritt för en vistelse i upp till 90 dagar per 180 dagar. Krav på resenären:

    • Inneha en giltig reseförsäkring
    • Resans syfte måste kunna styrkas genom uppvisande av handlingar
    • Inneha ett pass som är giltigt i minst ytterligare sex månader efter inresa med en tom passida
    • Inneha bevis på tillräckliga finansiella medel
    • Inneha flygbiljetter för fortsatt resa/returresa
    • Inneha dokument som anger resans syfte
    • Inneha alla nödvändiga dokument för nästföljande destination
    • Kontrollera med sitt flygbolag att viseringsfri ombordstigning tillåts eftersom sådana bestämmelser kan komma att ändras

Exempel på krav vid turistresor för en Ukraina Visum för svenska medborgare

  1. Viseringsfritt

    Viseringsfritt för en vistelse i upp till 90 dagar per 180 dagar. Krav på resenären:

    • Inneha en giltig reseförsäkring
    • Resans syfte måste kunna styrkas genom uppvisande av handlingar
    • Inneha ett pass som är giltigt i minst ytterligare sex månader efter inresa med en tom passida
    • Inneha bevis på tillräckliga finansiella medel
    • Inneha flygbiljetter för fortsatt resa/returresa
    • Inneha dokument som anger resans syfte
    • Inneha alla nödvändiga dokument för nästföljande destination
    • Kontrollera med sitt flygbolag att viseringsfri ombordstigning tillåts eftersom sådana bestämmelser kan komma att ändras