1. Tidseffektivt.  Visumservice säkerställer en snabb process för Dominikanska republiken och hjälper dig säkerställa ett visum till Dominikanska republiken tidseffektivt.
  2. Smidigt.  Visumservice är det smidigaste sättet att söka om visum på och kan gå så snabbt som på en dag. Vi behandlar dagligen visum till Dominikanska republiken via Dominikanska republiken ambassad för Dominikanska republiken passinnehavare.

FAQS för visum till Dominikanska republiken

När bör jag ansöka om mitt Dominikanska republiken visum?
Det lämpligaste är att ansöka om ditt visum till Dominikanska republiken 1-2 månader före ditt resedatum. Om du har kort om tid, kan vi behandla din ansökan snabbt och smidigt med expresshantering på ambassaden.

Behöver jag skicka in mitt pass I original för ett visum tillDominikanska republiken ? Är det säkert att skicka in sitt pass?
Ja, du behöver skicka in ditt pass i original. Kopia räcker inte. Visum för Dominikanska republiken stämplas in i ditt pass på en av passidorna. Visumet kan därför inte utfärdas utan ditt pass i original. Skicka därför ditt pass till oss med säker och spårbar budleverans eller post då det är en värdehandling.